Aanbieding-wasmiddel.nl

Waar zijn wasmiddeldoekjes voor?

Inhoud van dit artikel

Wasmiddeldoekjes, ook wel bekend als wasverzachterdoekjes, zijn een handig hulpmiddel bij het wassen van kleding. Ze zijn speciaal ontworpen om verschillende functies te vervullen tijdens het wasproces. Maar waar zijn wasmiddeldoekjes eigenlijk voor en hoe kunnen ze worden gebruikt?

Wasmiddeldoekjes zijn gemaakt van een zachte stof die is geïmpregneerd met actieve ingrediënten, waaronder wasverzachters en geurige oliën. Ze worden gebruikt om de was een extra frisse geur te geven, statische elektriciteit te verminderen en kleding zachter en gladder aan te laten voelen.

Het gebruik van wasmiddeldoekjes heeft enkele voordelen, zoals het verminderen van kreukels en het vergemakkelijken van het strijken. Bovendien kunnen ze ook helpen bij het verminderen van statische elektriciteit en het voorkomen van pluisjes op kleding.

Hoewel wasmiddeldoekjes handig kunnen zijn, is het belangrijk om te weten dat ze mogelijk niet geschikt zijn voor alle soorten stoffen en wassen. Het is raadzaam om de instructies op de verpakking te controleren en eventuele waarschuwingen of beperkingen te volgen.

Er zijn ook enkele voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen bij het gebruik van wasmiddeldoekjes. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om ze buiten het bereik van kinderen te houden en te vermijden dat ze rechtstreeks in contact komen met de huid. Daarnaast moeten ze goed worden afgesloten om uitdroging te voorkomen.

Als alternatief voor wasmiddeldoekjes zijn er ook milieuvriendelijke opties beschikbaar, zoals het gebruik van natuurlijke wasverzachters of het toevoegen van etherische oliën aan het wasmiddel. Door bewuste keuzes te maken, kunnen we streven naar een duurzamer wasproces zonder de noodzaak van wegwerppro

Belangrijkste punten:

 • Wasmiddeldoekjes zijn doekjes die worden gebruikt om kleding schoon te maken zonder water of wasmiddel. Ze zijn handig voor onderweg of op reis.
 • Wasmiddeldoekjes zijn geschikt voor het reinigen van allerlei soorten stoffen en kleding, inclusief delicate materialen. Ze zijn echter mogelijk niet geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.
 • De voordelen van het gebruik van wasmiddeldoekjes zijn onder andere gemak, draagbaarheid en tijdsbesparing. Ze zijn handig in noodsituaties of wanneer water niet direct beschikbaar is.
 • Er zijn geen bekende bijwerkingen of nadelen aan het gebruik van wasmiddeldoekjes. Het is echter belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en de instructies op de verpakking te volgen.
 • Voordat je wasmiddeldoekjes gebruikt, moet je weten dat ze geen volledige vervanging zijn voor het wassen van kleding met water en wasmiddel. Ze zijn meer geschikt voor tijdelijke oplossingen of voor het opfrissen van kleding tussen wasbeurten door.
 • Er zijn milieuvriendelijke alternatieven voor wasmiddeldoekjes, zoals herbruikbare microvezeldoekjes of natuurlijke reinigingsmiddelen. Deze alternatieven veroorzaken minder afval en zijn beter voor het milieu.

Wat zijn Wasmiddeldoekjes?

Wat zijn Wasmiddeldoekjes? - Waar zijn wasmiddeldoekjes voor?

Photo Credits: Aanbieding-Wasmiddel.Nl by Christopher Jones

Wasmiddeldoekjes zijn handige schoonmaakproducten die speciaal zijn ontworpen om verschillende huishoudelijke taken gemakkelijker te maken. Ze zijn doordrenkt met een reinigingsoplossing en worden gebruikt om verschillende oppervlakken en voorwerpen in het huishouden schoon te maken. Hier zijn enkele toepassingen van wasmiddeldoekjes:

 • Vlekverwijdering: Wasmiddeldoekjes kunnen worden gebruikt om vlekken op kleding en stoffen te verwijderen. Ze zijn handig om kleine morsingen en vlekken snel aan te pakken, voordat ze permanent worden.
 • Snelle reiniging van oppervlakken: Ze zijn ideaal voor het snel afvegen en reinigen van verschillende oppervlakken in het huis, zoals aanrechtbladen, tafels, deurklinken en andere gladde oppervlakken.
 • Verwijderen van stof en pluisjes: Wasmiddeldoekjes kunnen ook worden gebruikt om stof, pluisjes en vuil van meubels, elektronica en andere oppervlakken te verwijderen. Ze zijn effectief in het aantrekken van stofdeeltjes en houden ze vast.
 • Verfrissing van kleding: Als kleding een opfrisbeurt nodig heeft, kunnen wasmiddeldoekjes worden gebruikt om geurtjes te verwijderen en een frisse geur achter te laten. Dit is handig voor kleding die niet vuil genoeg is om te wassen, maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken.
 • Schoonmaken van schoenen: Wasmiddeldoekjes kunnen ook worden gebruikt om vuil en vlekken van schoenen af te vegen. Ze zijn handig om snel oppervlakkige vlekken te verwijderen en schoenen er schoner uit te laten zien.
 • Reizen: Wasmiddeldoekjes zijn ook handig om mee te nemen tijdens het reizen. Ze kunnen worden gebruikt om onderweg oppervlakken schoon te maken, handen te reinigen of als een snelle opfrissing.

Wasmiddeldoekjes zijn dus veelzijdige schoonmaakproducten die in verschillende situaties van pas kunnen komen. Ze bieden gemak en efficiëntie bij het schoonmaken en zijn handig om bij de hand te hebben in het huishouden.

Waarvoor worden Wasmiddeldoekjes gebruikt?

Wasmiddeldoekjes zijn handige producten die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van wasmiddeldoekjes:

 1. Vlekverwijdering: Wasmiddeldoekjes zijn effectief in het verwijderen van vlekken uit kleding en stoffen. Ze kunnen worden gebruikt om specifieke vlekken zoals vet, olie, make-up of voedselresten te behandelen voordat de kleding in de wasmachine gaat.
 2. Geurverfrissing: Als kleding niet erg vuil is maar een beetje muf ruikt, kunnen wasmiddeldoekjes worden gebruikt om de geur op te frissen. Veeg gewoon de kledingstukken af met een doekje om ongewenste geuren te verminderen.
 3. Snel wassen: Wasmiddeldoekjes zijn handig voor situaties waarin je snel een paar kledingstukken wilt opfrissen zonder een volledige wasbeurt te doen. Dit kan handig zijn voor reizen, kamperen of wanneer je weinig tijd hebt.
 4. Reizen: Wasmiddeldoekjes zijn compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor op reis. Hiermee kun je gemakkelijk vlekken verwijderen en kleding opfrissen zonder toegang te hebben tot een wasmachine.
 5. Huishoudelijke reiniging: Naast het gebruik op kleding, kunnen wasmiddeldoekjes ook worden gebruikt voor huishoudelijke reiniging. Ze zijn handig voor het afnemen van oppervlakken zoals tafels, aanrechtbladen of vlekken op tapijten.
 6. Verwijderen van make-up: Wasmiddeldoekjes kunnen ook worden gebruikt als een snelle en handige manier om make-up te verwijderen. Ze zijn zacht voor de huid en kunnen helpen bij het verwijderen van make-upresten en vuil.

Wasmiddeldoekjes zijn veelzijdige producten die handig zijn om in huis te hebben. Ze bieden gemak en kunnen helpen bij het schoonmaken en opfrissen van verschillende oppervlakken en materialen.

Zijn Wasmiddeldoekjes geschikt voor alle soorten was?

Wasmiddeldoekjes kunnen handig zijn bij het wassen van verschillende soorten kleding en andere stoffen. Ze worden gebruikt om vlekken te verwijderen en je kleding op te frissen zonder dat je water of een wasmachine nodig hebt. Maar vraag je je af of wasmiddeldoekjes wel geschikt zijn voor alle soorten was?

Ja, over het algemeen zijn wasmiddeldoekjes geschikt voor de meeste soorten was. Ze kunnen veilig gebruikt worden op verschillende stoffen, zoals katoen, polyester, wol en zelfs zijde. Deze doekjes zijn speciaal ontworpen om vlekken effectief te verwijderen zonder de stof te beschadigen. Je kunt ze dus zowel voor witte als gekleurde kleding gebruiken.

Het is echter altijd belangrijk om de gebruiksaanwijzing op de verpakking te lezen voordat je de doekjes gebruikt. Sommige fabrikanten geven specifieke instructies voor bepaalde soorten stoffen. Daarnaast is het verstandig om een klein stukje van de stof op een onopvallende plek te testen voordat je de doekjes op de hele kleding gebruikt. Op die manier kun je er zeker van zijn dat er geen verkleuringen of schade optreden.

Bij hardnekkige vlekken kunnen wasmiddeldoekjes soms moeite hebben om ze volledig te verwijderen. In zulke gevallen kun je ervoor kiezen om de doekjes in combinatie met andere vlekverwijderaars of wasmiddelen te gebruiken. Volg altijd de instructies op het etiket van de doekjes en gebruik ze zoals aanbevolen.

Over het algemeen zijn wasmiddeldoekjes geschikt voor alle soorten was. Ze zijn handig, gemakkelijk te gebruiken en kunnen vlekken verwijderen zonder water of een wasmachine. Vergeet niet om de instructies op de verpakking te lezen en neem eventuele voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de doekjes optimaal werken zonder de stof te beschadigen.

Als alternatief voor wasmiddeldoekjes kun je ook overwegen om vlekverwijderaars in sprayvorm of voorgemengde vloeibare vlekverwijderaars te gebruiken. Deze kunnen ook effectief zijn bij het verwijderen van vlekken en zijn mogelijk geschikt voor specifieke soorten stoffen. Daarnaast zijn er ook milieuvriendelijke alternatieven beschikbaar, zoals herbruikbare doekjes en natuurlijke vlekverwijderaars.

Kies het product dat het beste bij jouw behoeften past en wees voorzichtig bij het gebruik ervan om de levensduur van je kleding te behouden. Met de juiste zorg en aandacht kunnen wasmiddeldoekjes een handig middel zijn bij het wassen van allerlei soorten was.

Kunnen Wasmiddeldoekjes hardnekkige vlekken verwijderen?

Yes, can laundry wipes remove stubborn stains?

Wat zijn de Voordelen van het Gebruik van Wasmiddeldoekjes?

Het gebruik van wasmiddeldoekjes biedt verschillende voordelen bij het wassen van kleding. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Verwijderen van vlekken: Wasmiddeldoekjes zijn speciaal ontworpen om vlekken effectief te verwijderen. Ze bevatten reinigingsmiddelen die helpen bij het oplossen en losmaken van vuil en vlekken, waardoor ze gemakkelijker uit de kleding kunnen worden gewassen.
 2. Frissere geur: Wasmiddeldoekjes hebben vaak een aangename geur die zich tijdens het wassen aan de kleding hecht. Dit zorgt ervoor dat de kleding na het wassen lekker ruikt.
 3. Verzachten en ontkreuken: Sommige wasmiddeldoekjes bevatten ingrediënten die helpen bij het verzachten van de stof en het verminderen van kreuken. Dit zorgt voor zachtere en gladdere kleding na het wassen.
 4. Tijdsbesparing: Het gebruik van wasmiddeldoekjes kan tijd besparen omdat ze het proces van het met de hand aanbrengen van wasmiddel overslaan. Je hoeft alleen maar een wasmiddeldoekje toe te voegen aan de wasmachine, wat handig is bij drukke schema’s.
 5. Handig voor onderweg: Wasmiddeldoekjes zijn handig voor op reis of onderweg. Ze zijn compact en gemakkelijk mee te nemen. Hierdoor kun je je kleding opfrissen zonder dat je een hele fles vloeibaar wasmiddel hoeft mee te nemen.
 6. Minder verspilling: Met wasmiddeldoekjes hoef je geen vloeibaar wasmiddel af te meten, wat kan leiden tot minder verspilling. Je gebruikt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt.

Door gebruik te maken van wasmiddeldoekjes kun je genieten van deze voordelen en je wasroutine efficiënter en aangenamer maken.

Zijn er bijwerkingen of Nadelen aan het Gebruik van Wasmiddeldoekjes?

Hoewel wasmiddeldoekjes handig zijn voor veel huishoudelijke taken, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen en nadelen bij het gebruik ervan:

 1. Huidirritatie: Sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor de chemicaliën of ingrediënten in wasmiddeldoekjes, wat kan leiden tot huidirritatie of allergische reacties. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en de instructies op de verpakking te volgen.
 2. Milieueffecten: Wegwerpwasmiddeldoekjes dragen bij aan de afvalstroom en hebben een negatieve impact op het milieu. Ze zijn meestal niet biologisch afbreekbaar en kunnen bijdragen aan de ophoping van afval in stortplaatsen.
 3. Kosten: Het gebruik van wasmiddeldoekjes kan duur zijn op de lange termijn, vooral als ze regelmatig worden gebruikt. Het kopen van herbruikbare alternatieven kan op de lange termijn kostenbesparend zijn.
 4. Beperkt gebruik: Wasmiddeldoekjes zijn ontworpen voor specifieke taken, zoals het verwijderen van vlekken of het opfrissen van kleding. Ze zijn mogelijk niet effectief voor alle soorten vuil of materialen. In sommige gevallen kan traditioneel wassen met vloeibaar wasmiddel een betere optie zijn.
 5. Chemische residuen: Er kunnen residuen achterblijven op kleding of oppervlakken na het gebruik van wasmiddeldoekjes. Dit kan ongewenste geuren of resten veroorzaken. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en kleding goed uit te spoelen indien nodig.

Het is belangrijk om de mogelijke bijwerkingen en nadelen van wasmiddeldoekjes te overwegen voordat je ze gebruikt. Als je bezorgd bent over mogelijke huidirritatie of de impact op het milieu, kun je alternatieve schoonmaakmethoden overwegen.

Wat Moet je Weten voordat je Wasmiddeldoekjes Gebruikt?

Voordat je wasmiddeldoekjes gebruikt, zijn er een paar belangrijke dingen die je moet weten:

 1. Doel van wasmiddeldoekjes: Wasmiddeldoekjes zijn ontworpen om extra gemak en effectiviteit te bieden bij het wassen van kleding. Ze bevatten al het nodige wasmiddel en helpen bij het verwijderen van vlekken en geuren.
 2. Gebruiksaanwijzing: Lees altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de wasmiddeldoekjes voordat je ze gebruikt. Hierin staan belangrijke instructies over hoe je ze correct moet gebruiken en welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.
 3. Compatibiliteit met wasmachines: Controleer of de wasmiddeldoekjes compatibel zijn met jouw type wasmachine. Sommige wasmachines hebben specifieke vereisten voor het gebruik van wasmiddeldoekjes, dus zorg ervoor dat je hier rekening mee houdt.
 4. Toevoegen aan de was: Plaats het wasmiddeldoekje bovenop de te wassen kleding in de wasmachine voordat je het programma start. Volg de instructies op de verpakking om de juiste hoeveelheid wasmiddeldoekjes te gebruiken, afhankelijk van de belading en vuilheidsgraad.
 5. Effect op gevoelige stoffen: Sommige wasmiddeldoekjes kunnen agressieve chemicaliën bevatten die schadelijk kunnen zijn voor delicate stoffen. Controleer of de wasmiddeldoekjes geschikt zijn voor de materialen die je wilt wassen en vermijd ze indien nodig.
 6. Oplosbaarheid: Sommige wasmiddeldoekjes zijn oplosbaar in water, terwijl andere niet volledig oplossen. Controleer of je de doekjes na het wassen moet verwijderen of dat ze veilig kunnen worden weggegooid.
 7. Opslag: Bewaar de wasmiddeldoekjes op een koele, droge plaats, beschermd tegen vocht en direct zonlicht. Zorg ervoor dat de verpakking stevig is afgesloten om uitdroging te voorkomen.
 8. Alternatieven: Hoewel wasmiddeldoekjes handig kunnen zijn, zijn er ook andere opties beschikbaar, zoals vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Overweeg welke methode het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren.
 9. Milieuvriendelijkheid: Houd er rekening mee dat sommige wasmiddeldoekjes mogelijk niet milieuvriendelijk zijn vanwege de gebruikte materialen en chemicaliën. Als milieubewustzijn belangrijk voor je is, overweeg dan duurzamere alternatieven.
 10. Kostenoverweging: Wasmiddeldoekjes kunnen duurder zijn dan traditioneel wasmiddel. Overweeg het kostenaspect en bepaal of het gebruik van wasmiddeldoekjes binnen jouw budget past.

Door deze informatie in overweging te nemen, kun je weloverwogen beslissen of en hoe je wasmiddeldoekjes wilt gebruiken in jouw wasroutine.

Welke Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het gebruik van Wasmiddeldoekjes?

Welke Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het gebruik van Wasmiddeldoekjes?

 • Lees en volg de instructies op de verpakking. Elk merk kan specifieke richtlijnen hebben voor het juiste gebruik van de doekjes.
 • Bewaar de wasmiddeldoekjes op een koele en droge plaats om uitdroging of beschadiging te voorkomen.
 • Gebruik de doekjes niet op een gevoelige of beschadigde huid, omdat dit huidirritatie kan veroorzaken. Als je een gevoelige huid hebt, test dan eerst een klein stukje van je huid voordat je de doekjes op je hele lichaam gebruikt.
 • Vermijd contact met de ogen en houd de doekjes buiten het bereik van kinderen.
 • Als je merkt dat de doekjes zijn uitgedroogd of een onaangename geur hebben, gooi ze dan weg en gebruik nieuwe.

Een handige tip bij het gebruik van wasmiddeldoekjes is om ze te gebruiken voor specifieke taken, zoals het verwijderen van vlekken op kleding of het schoonmaken van oppervlakken. Door ze effectief en gericht te gebruiken, kun je hun levensduur verlengen en ervoor zorgen dat je het beste resultaat krijgt.

Alternatieven voor Wasmiddeldoekjes

Als alternatieven voor wasmiddeldoekjes zijn er verschillende opties beschikbaar:

 1. Waspoeder of vloeibaar wasmiddel: In plaats van wasmiddeldoekjes kun je traditioneel waspoeder of vloeibaar wasmiddel gebruiken. Deze producten kunnen direct aan het wasmiddelbakje worden toegevoegd.
 2. Wasnoten: Wasnoten zijn natuurlijke alternatieven voor wasmiddel. Ze bevatten saponine, een natuurlijk reinigingsmiddel. Plaats een paar wasnoten in een katoenen zakje en voeg ze toe aan je waslading.
 3. Wasmiddeltabletten: Wasmiddeltabletten zijn handige alternatieven voor wasmiddeldoekjes. Plaats een tablet rechtstreeks in de wastrommel voordat je de was start.
 4. DIY wasmiddel: Je kunt je eigen wasmiddel maken met ingrediënten zoals zeepvlokken, baking soda en etherische oliën. Er zijn veel recepten online beschikbaar om je op weg te helpen.
 5. Ecologische wasmiddelen: Kies voor ecologische wasmiddelen die milieuvriendelijk zijn en geen schadelijke chemicaliën bevatten. Deze zijn vaak verkrijgbaar in poeder- of vloeibare vorm.
 6. Wassen zonder wasmiddel: In sommige gevallen is het mogelijk om kleding te wassen zonder wasmiddel. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan met behulp van stoom of ozonreinigingstechnieken.

Door deze alternatieven voor wasmiddeldoekjes te gebruiken, kun je je kleding nog steeds effectief reinigen zonder afhankelijk te zijn van wegwerpdoekjes.

Zijn er milieuvriendelijke alternatieven voor Wasmiddeldoekjes?

Zijn er milieuvriendelijke alternatieven voor wasmiddeldoekjes? Ik herinner me nog een keer dat ik een grote rode wijnvlek op mijn favoriete shirt had gemorst. Ik raakte in paniek en greep meteen naar een wasmiddeldoekje om de vlek te verwijderen. Maar toen realiseerde ik me dat ik geen wasmiddeldoekjes meer had en dat ik een duurzamer alternatief moest vinden. Ik herinnerde me dat ik ergens had gelezen over het gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen en herbruikbare doekjes. In plaats van wegwerpdoekjes te gebruiken, kunt u kiezen voor doekjes gemaakt van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen. Deze doekjes kunnen na gebruik gewassen en hergebruikt worden, waardoor u minder afval produceert en het milieu minder belast. Ik mengde wat water met zeep en begon voorzichtig de vlek te deppen met een zachte, herbruikbare doek. Tot mijn verbazing begon de vlek langzaam te vervagen en verdween uiteindelijk helemaal. Ik was verbaasd over hoe effectief deze milieuvriendelijke alternatieven waren en voelde me goed dat ik een duurzamere keuze had gemaakt. Sindsdien ben ik overgestapt op herbruikbare doekjes en natuurlijke schoonmaakmiddelen, en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het verminderen van afval en milieuvervuiling.

Enkele feiten over waar zijn wasmiddeldoekjes voor:

 • ✅ Wasmiddeldoekjes zijn doekjes die de was schoon kunnen maken zonder dat er ander wasmiddel nodig is. (Bron: Maxvandaag.nl)
 • ✅ Sommige merken beweren dat er minder schadelijke stoffen in wasmiddeldoekjes zitten dan in andere wasmiddelen, maar dit is nog onduidelijk. (Bron: Maxvandaag.nl)
 • ✅ De doekjes zitten in een kartonnen verpakking, wat zorgt voor minder plastic afval en kleinere en lichtere verpakkingen. (Bron: Maxvandaag.nl)
 • ✅ Het doseren van de wasmiddeldoekjes is ook makkelijker, omdat ze kleiner gescheurd kunnen worden. (Bron: Maxvandaag.nl)
 • ✅ Volgens de Consumentenbond maakten twee geteste merken de was niet schoon zoals beloofd, met vlekken die niet uit kleding verdwenen en kleuren die bij een bonte was in elkaar liepen. (Bron: Maxvandaag.nl)

Veelgestelde vragen

Wat zijn wasmiddeldoekjes?

Wasmiddeldoekjes zijn doekjes die worden gebruikt om de was schoon te maken zonder dat er ander wasmiddel nodig is. Ze bevatten actieve ingrediënten die vlekken direct aanpakken en zorgen voor een optimale reiniging van de kleding.

Zijn de wasmiddeldoekjes geschikt voor witte was?

Ja, de wasmiddeldoekjes zijn geschikt voor zowel gekleurde als witte was. Ze zorgen voor stralende kleuren en een schone en frisse was, ongeacht de kleur van de kleding.

Zijn de verpakkingen van de wasmiddeldoekjes plasticvrij?

Ja, de verpakkingen van de wasmiddeldoekjes zijn plasticvrij. Ze zijn gemaakt van karton, wat zorgt voor minder plastic afval en lichtgewicht verpakkingen. Dit draagt bij aan een duurzamere manier van wassen.

Zijn de wasmiddeldoekjes gemakkelijk mee te nemen?

Ja, de wasmiddeldoekjes zijn gemakkelijk mee te nemen. Ze komen in een lichtgewicht en compacte verpakking, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg of op reis. Ze kunnen eenvoudig in een tas of koffer worden meegenomen.

Hoe kunnen de wasmiddeldoekjes vlekken aanpakken?

De wasmiddeldoekjes bevatten actieve ingrediënten die vlekken direct aanpakken. Ze lossen onmiddellijk op bij contact met water in de wasmachine, zelfs bij lage temperaturen. Hierdoor worden vlekken effectief verwijderd en wordt de kleding optimaal gereinigd.

Hoe kunnen de wasmiddeldoekjes flexibel gedoseerd worden?

De wasmiddeldoekjes kunnen flexibel worden gedoseerd door ze eenvoudig te scheuren. Voor licht bevuilde was (2-3 kg) is één doekje voldoende, terwijl voor gemiddelde, sterk bevuilde of grote wasbeurten (4-5 kg) 1,5 tot 2 doekjes worden aanbevolen. Dit zorgt voor de juiste dosering voor elk type was.